Ska det vara så här i Sverige?


 

En blind, enarmad och skottskadad man blir vräkt från sitt hem för att bo på gatan. Han är BLIND som ni kan se på videon. Han går till Socialen för att få ett svar vart han kan få bo. Han får inget svar. Men han vägrar lämna kontoret innan han får ett svar. De tillkallar då Polisen, som sen får slänga ut han.

Sjuka är att han är BLIND. Hur fan kan man bara kasta ut någon på gatan, när du vet att han inte kan se vägen han går på.

Vi ska ta hand om mördande IS krigare. Ge dom bostad och rehablitering. Vi ska ta hand om hela jävla världen, men inte de vi redan har bosatta i vårt land. Minst i alla fall de sjuka och äldre som för dom bara är slöseri på syre. Dom genererar inga pengar till staten. Så varför ska dom bry sig. Spelar ingen roll om en man betalat skatt sen han var 16 och gick i pension vid 65. Han får ingen hjälp. Och när han väl får hjälp, är det oftast för sent.

Ingenting är logiskt längre, när det kommer till Sveriges ledande politikier. Ingenting vettigt kommer ifrån  deras korkade hjärnor.

#DanielHolm #Gothamjoke #Sverige2019 #SverigeIdag #FallofSweden

Lämna en kommentar